Presentació Revista Ferida

Miércoles, 21 de Diciembre 2016 a las 20:00 // Entrada lliure

Què és Ferida?

Projecte: Ferida és una nova revista que naix de la passió per la pilota valenciana i que té per objectiu acostar-se a aquest esport amb rigor, profunditat i infinita curiositat. Ferida és honestedat, estètica i qualitat, tant en els continguts com en la manera de presentar-los. L’atractiu visual i el disseny són dos dels pilars més importants sobre els quals es construeix aquest projecte.

Sinopsi: Ferida és una publicació en paper de gran format (A3), de periodicitat trimestral, que mescla fotografia, articles i altres expressions visuals com la il·lustració. A banda, disposa d’una plataforma digital on també es combinarà amb formats audiovisuals. Darrere de Ferida hi ha un equip independent i multidisciplinar de periodistes i dissenyadors, amb l’ambició de convertir aquesta revista en una referència per al públic assidu als trinquets i amb la vocació de sumar a un públic més ampli, amb inquietuds esportives o culturals. A banda de l’equip creador, Ferida comptarà amb col·laboradors tant de l’àmbit periodístic com artístic, ja que la revista cerca actuar d’altaveu cultural entre diferents creatius destacats d’arreu la geografia valenciana.

On trobar-nos:
ferida.co (al correu revista@ferida.com)
facebook.com/revistaferida
twitter.com/revistaferida
vimeo.com/ferida

Components:
Antonio Mateo (dissenyador i director visual) és periodista i disssenyador gràfic amb una extensa cartera de projectes com a treballador independent per a diferents companyies.
Alexandre Martínez (editor i director comercial) és periodista multidisciplinar e independent, realitzador de videoclips i guionista de ficció.
Guillem Sanchis (redactor) és periodista especialitzat en pilota, amb 15 anys de trajectòria en diferents mitjans.
Pedro Valero (redactor) és periodista de Levante-EMV en la secció d’esports, on s’encarrega de la informació sobre pilota.
Álex Zahinos (redactor) és periodista a Levante-EMV, on ha passat per diferents seccions, com esports o cultura.

EVENTOS RELACIONADOS

Built by GALOPE BRAVO